Te koop de Zhiyun Smooth-Q gimbal voor perfecte stabilisatie tijdens filmen. Geschikt voor alle types smartphone. Heb voor slechts 2 projecten de gimbal gebruikt en heb hem niet meer nodig.
Is dus als nieuw.

Beschrijving

Deze EOS 1D Mark II N heeft slechts 35100 clicks! Is door mij ooit gekocht als tweede camera, maar ligt nu te verstoffen in de kast.

Wordt geleverd met doos, kabels en oplader. LET OP de oplader kon ooit 2 accu’s opladen, maar nu nog slechts 1! Lens niet meegeleverd. Meegeleverde accu is in goede conditie.

Dit werkpaard heeft ‘slechts’8,2 miljoen pixels, maar dat was en is voldoende om een halve krantenpagina te vullen zonder enig zicht op pixels. De grote persbureaus gebruikten dan ook deze Canon.

Kenmerken De Canon EOS 1D Mark II N heeft daarnaast de beschikking over 2 geheugenslots en biedt zelfs de mogelijkheid om simultaan 2 typen beeldformaten weg te schrijven naar de SD en CF kaarten.

De camera is verder ook bijzonder robuust dankzij de duurzame en weersbestendige behuizing. Deze behuizing is vervaardigd van magnesiumlegering en is tevens uitgevoerd met meer dan 70 vochtbestendige afdichtingen.

Objectieven De EOS 1D Mark II N is compatibel met meer dan 60 EF objectieven (uitgezonderd EF-S) en alle EX serie Speedlite flitsers. Dit geeft u alle vrijheid in het kiezen van het juiste objectief, zodat u onder alle omstandigheden de juiste apparatuur voor de juiste opnames bij u heeft.